Kedves Olvasó!

Az elmúlt években portálunk az egyik legtöbb adriai hírt megjelentető magyar weboldallá vált. Ez sajnos nem a mi dicsőségünk, hiszen annak ellenére, hogy Horvátország még mindig a magyar turisták elsőszámú külföldi célpontja, vajmi kevés információ jut el a hazai olvasókhoz egyéb csatornákon. Ezen próbálunk segíteni.

 A szerkesztőség olyanokból turizmus őrültekből áll, akik szabadidejükből áldoznak arra, hogy egy-két érdekes hír felkerüljön az oldalra. Ez persze azt jelenti, hogy néha ritkábbak a hírek, néha vannak fontosabb dolgok is, de amikor egyre több köszönet és elismerés érkezik hozzánk, akkor mindig új erőre kapunk, hogy szállítsuk az újabb híreket.

Mi nem tukmálunk senkire szállást, nem adunk el utakat, csak szeretjük a környékünk szépségeit. Az oldal célja, hogy olyan friss hírekkel szolgáljon a környező országokból, amelyek érdekesek lehetnek az odautazó turisták számára. Szeretnénk olyan napi híreket közölni, amelyek nem kerülnek be az országos hírszolgáltatók hírei közé, de érdekes lehet a turisztikai célpontok után érdeklődőknek. Nem akarunk csak "jó" vagy csak "rossz" híreket közölni, egyszerűen azt közöljük, ami van, ami történik az adott országban.

Ez egy hobbi szintű honlap, nincsenek érdekeltségeink utazási irodákban, szállásokban, kevés szabadidőnkben próbáljuk időről-időre friss tartalommal megtölteni. Röviden ennyi, reméljük, hogy tetszik, amit csinálunk.

Észrevételeiket, javaslataikat vagy esetleges híreiket, amelyet megoszthatnánk az alábbi címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.