Április 26-án indul a szezon az eplényi Bringarénában

Április 26-án indul a libegő Eplényben és kezdetét veszi a kerékpáros szezon.

A 2012-ben kezdődött fejlesztések keretében felvonós kerékpárpark, illetve szabadidőközpont létesült a sípályák területén. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Bringaréna vonzó úti cél a szabadtéri kikapcsolódást kedvelők számára.

Eplény a Balatontól mindössze fél óra alatt megközelíthető, így a tóparti vakációba is kiválóan beilleszthető kikapcsolódási lehetőség. A négyüléses sífelvonó a nyári szezonban libegőként funkcionál, továbbá a kerékpárosokat szállítja az Ámos-hegyi kilátóig. A gyalogosok a felvonóval a kerékpárosok pedig az élménypályákon haladva jutnak vissza a völgybe. A Bringaréna pályarendszere a hegyikerékpáros tanulópályától és a könnyed családi élménypályáktól kezdve, az izgalmasabb cross nyomvonalakon át egészen a nehéz downhill nyomvonalakig kínál lehetőséget. A pálya alján kerékpárkölcsönző és egy Kemencés Büfé is üzemel. 

Idén is lesznek izgalmas események. Szezonindítóként április 26-án a Spartan Race Hungary első hazai futama, május végén az Eplény Bike Fest, júliusban pedig a Downhill Országos Bajnokság várja az érdeklődőket. 

Bővebb információk:

Nyitvatartás: http://bringarena.com/nyitva-tartas